de Woon Architect

Adviezen van een expert

Duurzame gu10 LED spots

gu10 LED

Wie op zoek is naar gu10 LED spots kan op deze website verschillende varianten vinden. De fitting van de spots wordt aangegeven met gu10. Je kunt op je huidige spots aflezen of dit de fitting is die je nodig hebt. Soms staat dit ook op de lamp of spot zelf. Met een gu10 LED haal je mooie verlichting in huis die ook nog eens duurzaam is. Een gu10 LED gaat namelijk langer mee dan andere spots en verbruikt bovendien minder energie. 

gu10 LED

Warm wit en dimbaar

Met gu10 LED heb je nog een ruime keuze op de website uit verschillende kleuren en sterktes. Er zijn zelfs gu10 LED spots die daarnaast ook nog dimbaar zijn. Zo kun je de kracht van het licht aanpassen naar precies de hoeveelheid licht die je op dat moment nodig hebt. Een gu10 LED is niet alleen in fel wit verkrijgbaar, maar ook bijvoorbeeld in warm wit. Je LED verlichting hoeft dus echt niet alleen maar intens fel te zijn, er zijn veel meer opties. Deze site biedt gu10 LED spots van onder andere Philips en Calex aan, maar ook van hun eigen merk. 

Gekleurd licht

De gu10 LED van Calex is niet beperkt tot verschillende witte lichtkleuren. Je kunt deze namelijk ook instellen op gekleurd licht. Dat kan leuk zijn bij gelegenheden of gewoon om een ruimte een bepaalde kleur te geven. Je kunt de gu10 LED per spot of in sets van 2 of 3 vinden. De verzendingen zijn gratis vanaf een besteding van 50 euro en worden bijna altijd de volgende dag al geleverd. Dit is natuurlijk afhankelijk van de voorraad en het tijdstip van bestellen.