de Woon Architect

Adviezen van een expert

groeilampen werken het beste in een kas.

1 Ik ben al mijn hele leven fan van alles wat er met kweken te maken heeft. Sinds kort ben ik dan ook actief in het kweken van planten. Simpelweg omdat ik het hartstikke leuk vind om te doen en ik verdien er ook nog iets extra’s mee. Helaas had ik de laatste tijd problemen met de groei van mijn planten. Het groeien ging helaas veelte langzaam en het eindresultaat van de oogst viel dan ook steeds tegen. Zodoende ging ik opzoek naar een oplossing om dit probleem te verhelpen. De oplossing vond ik in groeilampen op aanraden van een goede kameraad van mij. Via hem ben ik terecht gekomen in de webshop van growexpert. De groeilampen heb ik uiteindelijk ook aangeschaft bij growexpert!

2

Heel veel verschil door de nieuwe lampen die ik gekocht heb!

Sinds de aanschaf van de lampen is het groei proces enorm bevorderd. Mijn nieuwe oogst is veel beter dan de vorige. De planten hebben prachtige dikke wortels met prachtig volgroeide bloemtoppen. Het eindresultaat is echt schitterend en daar ben ik dan ook hartstikke blij mee. Kweek jij planten en heb jij last van een slecht groeiproces? Dan raad ik je aan deze lampen aan te schaffen om het groeiproces te verbeteren. Ik kan jullie ervan garanderen dat het groeiproces sneller en efficiënter er door beïnvloedt wordt!3

Meer verhalen