de Woon Architect

Adviezen van een expert

Speeltoestellen buiten

openb-speeltuinSpeeltoestellen buiten kopen bij AVO Speeltoestellen

Om ervoor te zorgen dat kinderen voldoende beweging krijgen, is het belangrijk om kinderen voldoende prikkeling te bieden. De iPad, de computer en de televisie zijn steeds populairder bij kinderen en om ervoor te zorgen dat kinderen toch naar buiten gaan om te spelen, moet er buiten wel iets te vinden zijn. Zo moet je kinderen niet alleen binnenshuis voldoende vermaak kunnen bieden, maar moet er buiten ook genoeg te beleven zijn. Wil jij ook dat kinderen meer naar buiten gaan? Schaf dan speeltoestellen buiten aan voor je eigen kinderen of voor kinderen in je gemeente, op je school of op je sportvereniging.

Logo-AVO-tel.nr2_
Verschillende soorten speeltoestellen

 

Bij het aanschaffen van speeltoestellen buiten bij AVO Speeltoestellen, kun je kiezen uit diverse speeltoestellen. Zo kun je ervoor kiezen om kinderen een traditioneel speeltoestel te bieden, zoals een schommel of een wip, maar kun je ook een stapje verder gaan door een creatief, uitdagend en innovatief speeltoestel neer te zetten. Afhankelijk van je wensen, behoeften, budget en doelgroep kies je bij AVO Speeltoestellen gemakkelijk een speeltoestel dat bij jouw situatie past.

70-05a-292x400
Voor wie zijn AVO Speeltoestellen geschikt?

AVO Speeltoestellen worden verkocht aan bedrijven, verenigingen, gemeenten en schoolinstellingen, maar ook particulieren kunnen de speeltoestellen van AVO speeltoestellen aanschaffen voor hun kinderen. Je komt de speeltoestellen van AVO Speeltoestellen dan ook tegen in openbare speeltuinen, op schoolpleinen, op campings en in achtertuinen van particulieren. Omdat AVO Speeltoestellen een groot aanbod heeft, kan in feite iedereen de speeltoestellen aanschaffen.