de Woon Architect

Adviezen van een expert

Tafels op maat laten maken voor je zoon of dochter?

Plezier met tafels op maat? Dan heb je waarschijnlijk op de website van kindermeubilair.nl een tafel besteld. Hier is het namelijk mogelijk om een prachtige tafel op maat te bestellen welke perfect aansluit aan het lichaam van jouw zoon of dochter. Kinderen met een lichamelijk beperking hebben namelijk een andere houding welke niet geschikt is voor een gewone tafel. Dit houdt dan ook in dat ze vrij snel last van hun rug krijgen als ze aan een gewone tafel zitten. Door een verstelbare tafel te bestellen voor hun kan je ervoor zorgen dat de tafel zo gedraaid wordt dat je kinderen hier gemakkelijk aan kunnen zitten.

foto52-640x427

Online te bestellen

Op de website van kindermeubilair.nl is het dan ook mogelijk deze tafels te bestellen! Na het voldoen van het bedrag ontvang je binnen twee dagen je bestelling! Dit weet ikzelf maar al te goed aangezien ik voor mijn dochter ook tafels op maat heb laten maken. Voor zowel op school als voor thuis heb ik dit besteld aangezien ik het erg belangrijk vind dat ze aan een goede tafel zit. logo

Doordat deze tafel zou aan te passen is aan haar lichaam hoor ik ook geen klachten meer van haar dat ze pijn in haar rug heeft. Ook hoor concentratie is een stuk beter als dat het was geweest. Zo kwam ze voor de vakantie nog thuis met een tien!