de Woon Architect

Adviezen van een expert

Tip: Burobas voor interieurontwerp Eindhoven

Vandaag is een mooie dag voor een mededeling over door wie je een interieurontwerp Eindhoven het beste kunt laten uitvoeren – en vandaar hier enkele tips voor deze regio. Hoe dit zo komt? Op een project waar ik momenteel mee bezig ben, kwam ik in aanraking met Burobas, een mijns inziens zeer inspirerend architectenbureau.

14

Interieurarchitecten met oog voor de mens

Zij houden zich bezig met het totaalontwerp van ruimten, werken dikwijls met de bestaande architectuur en verzorgen het complete interieur – en ook ontwerpen zij zelf meubels. Burobas is dus duidelijk van alle markten thuis en weet bovendien een aangename ambiance te scheppen in de ruimtes die zij onder handen nemen. Die ambiance zorgt ervoor dat mensen op het toppen van kunnen presteren, en dat is vooral voor scholen, kantoren en andere werkgerelateerde omgevingen van belang, en dat iedereen zich er automatisch in thuis voelt. Wij werken nu samen in en aan een verzorgingstehuis voor ouderen, het expertisegebied van Burobas. Vele instellingen in de zorg hebben zij reeds geholpen het beste uit zichzelf te halen, voor de patiënten of bewoners. Voor dit soort (semi-)residenten is een prettige leefomgeving natuurlijk van het grootste belang.

9

Ik vind het heel prettig met de twee Bas’en en andere medewerkers van Burobas samen te werken en heb goed kunnen zien hoe professioneel en creatief zij te werk gaan. Zij stellen de mens en diens beleving echt centraal. Zoek je als particulier of als onderneming of instelling nog naar een bijzonder interieurontwerp uit Eindhoven – niet voor niets een van de creatiefste steden van ons land! – dan kan ik het je van harte aanbevelen eens een kijkje te nemen op de website van Burobas.

2