de Woon Architect

Adviezen van een expert

Vijf leuke ideeën voor een Vaderdagcadeau

koe1_1Het is altijd lastig om steeds opnieuw iets te bedenken om aan je ouders te geven. We hebben de stress voor Moederdag net gehad en nu moeten we al weer iets bedenken voor Vaderdag! Daarom is hier een top vijf met tips. Er staan producten tussen die voor ongeveer elke vader wel leuk zijn, dus hier moet wel wat tussen zitten voor jouw vader!sportkus

  1. Barbecue: Als je veel geld over hebt voor een cadeautje of met een grote groep bent is een barbecue natuurlijk altijd leuk, tenzij je vader al een goede barbecue heeft. Het is immers wel bijna zomer met Vaderdag! Er zijn veel soorten barbecues, maar veel vaders willen alleen een Weber. Je kunt er ook voor kiezen om wat handige barbecueaccessoires te kopen. Dit is een veel kleiner bedrag en als er alweer een jaar is verstreken sinds het laatste barbecueën, dan is het misschien maar goed dat het oude set wordt vervangen. Het is nuttig en ook nog eens leuk om te geven. Wat ook leuk is om (erbij) te geven, is een schort met een afbeelding erop.
  2. Telefoonaccessoires: Is toevallig net de lader van je vaders telefoon kapot gegaan? Of heeft hij een super lelijk of kapot hoesje? Dan kun je mooi gaan voor de telefoonaccessoires. Zo hoeft hij zelf niet naar de winkel en hoeft hij er ook niet voor te betalen. Twee vliegen in één klap! Je kunt ook kiezen voor een hoesje met zonne-energie, zo heb je én een lader én een nieuw hoesje. Deze zijn wel wat duurder.
  3. Terrasaccessoires: Zijn bij jullie/je ouders thuis de tuinaccessoires flink aan vervanging toe? Dan is dit een zeer geschikt cadeau voor Vaderdag. Het is natuurlijk al even geleden dat je echt de hele dag buiten hebt kunnen zitten. Dus misschien zijn de kussens helemaal versleten, of totaal uit de mode. Met leuke kussentjes voor op de stoelen en/of de bank zit je altijd goed! En anders wat bijpassende accessoires voor op de bijzettafel.
  4. Bierpakket: Zomer betekend lange avonden, lekker buiten zitten en natuurlijk een koud biertje. Met een bierpakket maak je bijna elke vader wel blij! Zo kan hij lekker genieten van verschillende bieren die hij kent of nog beter, die hij niet kent! Je kunt ervoor kiezen om een bierpakket te kopen in de winkel, of echt op zoek te gaan naar onbekende bieren in andere steden/dorpen en misschien wel één van de buurlanden. Hoe meer moeite je ervoor doet, hoe leuker je vader het zal vinden!
  5. Horloge: Een extra horloge kan natuurlijk nooit kwaad. En weet je toevallig dat hij op zoek is naar een nieuwe of dat zijn oude kapot is? Dan is dit cadeau al helemaal perfect! En wie kent jouw vader nou beter dan jij? Er is zo’n ruim aanbod voor horloges dat er vast wel wat tussen zit voor jouw vader.summer_6

Behalve deze vijf cadeaus zijn er natuurlijk nog veel meer cadeaus die je aan je vader kunt geven. En zijn deze artikelen niks voor jouw vader? Ga dan eens goed na wat hij leuk vindt of nodig heeft, of zelfs allebei!