de Woon Architect

Adviezen van een expert

Wist je dat online kunstgras bestellen je honderden euro’s kan besparen?

Kunstgras bestellen

Kunstgras is terug van weggeweest. Jarenlang was het populair maar het raakte uit de mode omdat mensen het toch nog te veel vonden verschillen van echt gras. Gek is dat niet: jarenlang zag het kunstgras er meer uit als een soort groene mat en daar hadden veel mensen geen zin in. Wie er nu kunstgras bestellen zullen echter zien dat het nauwelijks meer van echt te onderscheiden is. Kunstgras is flink geoptimaliseerd en je kunt het nu zelfs gemakkelijk online bestellen.

Kunstgras bestellen

Op maat of niet?

Je kunt kunstgras dus online bestellen. Dat betekent dat je ook gemakkelijk maten kunt doorgeven en dan precies de juiste hoeveelheid gras kunt kopen. Een kunstgrasmat koop je liever niet te veel van want echt goedkoop is het materiaal niet. Is jouw budget niet zo breed maar wil je toch echt kunstgras in de tuin of op je balkon? Dan is er nog een optie.

Restpartijen

Wanneer een bedrijf kunstgras aanlegt in een tuin dan moeten ze de matten soms opknippen. Daardoor blijven er stukken over die je soms niet zomaar opnieuw kunt gebruiken in een normale grote tuin. Maar misschien zijn die matten juist precies genoeg voor jouw balkon of tuin. Zo bespaar je geld en heb je toch dat mooie resultaat dat je bij anderen met kunstgras hebt gezien.

Kunstgras bestellen

Zelf leggen

Nog een manier om te besparen is door zelf het kunstgras te leggen. Je kunt dat in principe doen maar zorg wel dat je goede instructies volgt want het is een nauwkeurig klusje.