de Woon Architect

Adviezen van een expert

Productie stoelen en bureaus neemt toe

Steeds meer mensen gaan hybrid werken: voor de helft op kantoor, en voor de helft thuiswerken. Dit is voornamelijk het gevolg van Covid-19. Aangezien de meeste mensen hier thuis moesten werken, werd er ook zo goed mogelijk voor gezorgd dat al het werk wel normaal door kon gaan. Ergonomische bureaustoelen en een in hoogte verstelbaar bureau werden populair en steeds meer aangeschaft zodat men thuis zo goed mogelijk kan werken. Dit betekende voor de productie van stoelen en bureaus dat deze ook flink toenam en eigenlijk nog steeds aan het toenemen is. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk en waarom neemt het nog steeds toe?

Het produceren van bureaustoelen en bureaus

Er zijn een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in het produceren van bureaustoelen, bureaus en alle andere kantoorbenodigdheden. Soms zijn dit kleine familiebedrijven, maar vaak zijn het grote groothandelsbedrijven die er, inclusief transport, ervoor zorgen dat de stoelen en bureaus uiteindelijk bij onze favoriete winkel belanden. Daarentegen blijkt ook steeds meer online te gaan. Om dit tegen te gaan proberen veel mensen voorkeur te geven aan fysieke winkels, maar veel grote online bedrijven nemen toch een groot marktaandeel weg, aangezien online kopen toch wel erg makkelijk en fijn blijft.

Waarom blijft de productie nog steeds toenemen?

Tijdens Covid-19 is er erg veel geëxperimenteerd met het thuiswerken. Daarentegen was dit niet altijd mogelijk of werd het nog niet helemaal goed uitgewerkt. Inmiddels zijn we een tijdje verder en hebben de meeste bedrijven door dat hybrid werken nog helemaal niet zo slecht is. Hierdoor worden steeds meer mensen thuis geïnstalleerd en worden er dus steeds meer producten als bureaustoelen en bureaus aangeschaft. Bovendien werd er tijdens de corona periode niet zo’n hoge productie gedraaid, en zijn veel bedrijven dat nog aan het inhalen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de productie op een hoogtepunt is en eigenlijk nog steeds blijft toenemen.