de Woon Architect

Adviezen van een expert

Zeer tevreden voor de keuken van Jacobs Interior

Rustiek-eiken-hal-interierus

We zijn super tevreden over de nieuwe keuken die wij hebben gekocht bij Jacobs Interior. Ik ben namelijk een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Apeldoorn. We wilde de keuken van onze nieuwe woning echter nog wel graag vervangen. Daarom ging en we ook het internet op zoek naar een bedrijf bij ons in buurt die mooie keukens aanbiedt. 

Een zeer overzichtelijke website en veel tevreden voorgaande klanten

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf bij ons in de buurt die keukens aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Jacobs Interior ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn onder andere erg veel afbeeldingen te vinden van keukens en badkamers die het bedrijf aanbiedt. De afbeeldingen en de reviews van veel voorgaande klanten spraken ons super erg aan waardoor we besloten om samen een bezoek te brengen aan de showroom. 

Landelijk-keuken

Zeer tevreden met onze nieuwe keuken

In de showroom werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers. We hebben samen met de verkoper een taal keukens met elkaar vergeleken voordat wij besloten om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd erg snel geleverd en geeft onze gehele woning een zeer mooie uitstraling.